FörmedlingSålda BILAR

Att sälja en bil kan vara en tidskrävande och besvärlig process. För många kan det vara svårt att sälja sin bil till rätt pris då man känner sig osäker på marknadsvärdet, inte har tidigare erfarenhet utav försäljning av begagnade bilar eller helt enkelt inte har tiden till det. Vi erbjuder dig hjälp att sälja din bil och de flesta utav våra kunder får ut mer pengar för sin bil genom att sälja den via oss än vad de fått när de försökt sälja bilen själva. Vi har stor expertis utav den svenska bilmarknaden och vi kan erbjuda våra kunder finansiering, garantier, hantering utav inbyten och detta gör det mycket enklare att få till en affär.

 Vid försäljningsuppdrag hos oss genomgår vi hela bilen och dess historik på exakt samma sätt som vi gör med våra egna bilar. Tillsammans går vi igenom marknaden och kommer sedan överens om ett pris som du får när din bil är såld. Vi tecknar ett avtal som reglerar försäljningsuppdraget och Unique Cars tar sedan över resterande utav försäljningsprocessen.

Din bil står säkert i vår bilhall där nycklar är inlåsta i nyckelskåp med högsta säkerhetsklass, lokalen är larmad med kameraövervakning och vi använder oss utav marknadens bästa lås till portar m.m. 

När du lämnat bilen till oss rekonditioneras den utav vår professionella samarbetspartner. Vi tar professionella foton och gör en annons där vi framhäver bilen på ett attraktivt sätt. Vi annonserar ut bilen via Blocket, Bytbil, sociala medier m.m

När vi sålt din bil betalar vi pengarna till ditt konto omgående enligt vårt avtal och ser till att allt ansvar till den nya ägaren hamnar på oss.

Låter detta intressant? Hör av er på inkop@unique-cars.se alternativt 031- 15 00 20 för att få en offert.