Erfarenhet, Passion och Kvalitet - Unique Cars i Stora Höga

Unique Cars är resultatet av ett livslångt bilintresse och en gedigen erfarenhet inom bilbranschen. Vår passion för fordon tillsammans med många år i branschen har format oss till en märkesoberoende bilhandlare som under 8 års tid har levererat högkvalitativa begagnade bilar till nöjda kunder i både Sverige och hela Europa. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer med våra kunder och att leverera bilar av hög kvalité.

Ett Bredare Utbud för Varje Behov:

Oavsett om du söker en elegant sportbil, en pålitlig personbil eller en praktisk transportbil för ditt företag, så har vi den perfekta bilen för dig. Vårt varierande utbud erbjuder något för alla och vi är stolta över att kunna tillhandahålla bilar som inte bara uppfyller utan överträffar dina förväntningar.

Kvalitet i Fokus:

När du handlar hos Unique Cars kan du vara säker på att kvalitet är vår främsta prioritet. Varje bil i vårt sortiment genomgår noggranna tester och inspektioner innan den når försäljning. Alla våra bilar säljs med MRF-garanti, vilket ger dig en extra trygghet i ditt bilval.

Medlemmar i MRF - En Stämpel av Kvalitet:

Unique Cars är stolta medlemmar i MRF (Motorbranschens Riksförbund), en organisation som alltid har stått för kvalitet och seriösa affärsmetoder inom bilbranschen. MRF ställer höga krav på sina medlemmar, särskilt när det gäller affärsmannaskap, miljöhänsyn, kvalitet, garantier och kompetens. Som MRF-medlemmar omfamnar vi dessa krav och engagerar oss för att upprätthålla högsta standard.

Unika Upplevelser för Unika Kunder:

Vi tror på att varje kund är unik. Oavsett om du handlar hos oss för första gången eller är en återkommande kund får du en personlig och skräddarsydd upplevelse hos oss på Unique Cars.

Du är viktig för oss och vi finns här för att bistå dig genom hela affären. När du har frågor eller behöver råd i ditt bilval eller under ditt bilägande, finns vi här för dig.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå